lördag 23 juni 2012

Ett gott skratt förlänger livet

Hade en trevlig kväll på Nyhemskonferensen igår. Mycket bra möte med Pelle Hörnmark och LP-vännerna. Träffar ett flertal bekanta som jag får en god och trevlig pratstund med. Vi hade inte setts på 5-10 år och "mycket vatten hinner rinna under broarna" som det heter.

Idag fortsätter midsommarhelgen med besök hos föräldrar och syskon.

Ett gott skratt förlänger livet skrev jag som rubrik. Tycker ni om tomater? Bara så ni vet, de är enligt en artikel kristna. :) :) :)

Antar att artikeln och påståendet är ett skämt. Men jag undrar om det inte kan ligga något i artikeln i alla fall. Fördomar? Nja. Vid ett flertal tillfällen under de senaste åren har de mest absurda teorier spridits av höga muslimska ledare eller arabiska intellektuella. Vad sägs om ett par exempel.


Israel skickar "spionfåglar" över Turkiet och Saudiarabien. (Eller rättare sagt man hittar ett par döda fåglar som ringmärkts i Israel).


Israel sänder "mossadtränade" hajar till Egypten som skall förstöra den Egyptiska turistnäringen. (Eller rättare sagt så matades hajar av turistguider och andra i närheten av badplatser och en eller ett par turister dödas av hajar i närheten).


Och nu det senaste är att tomater är kristna så dom får inte skäras i skivor innan konsumtion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar