onsdag 3 december 2014

Så gick det

Så var det med det och detta om den Löfvenska regeringens korta tid vid moder Sveas roder. Nyval utlyst den 22 mars 2015.

Sossarna och Löfven valde att spela med MP Fridolin och Romson. Man sparkade kaxigt på Alliansen och SD redan i ett tidigt skede av valrörelsen. Det var sparkar som straffade sig surt.

Regeringen valde att utan parlamentarisk debatt och stöd erkänna en stat som inte uppfyller några folkrättsliga krav på att vara en stat (Palestina) redan i och med Regeringsförklaringen. Straffet för detta högmod kom snabbt.

Men med tanke på vilka vänner Löfven omgav sig med både inom det egna partiet och i andra rödfärgade (Annie Lööf liknar MP med en melon, grön på ytan men röd inuti) så vore det konstigt om man inte valde Palestinakrypandets väg. Hillevi Larsson (S) stoltserar med ett mottaget Palestinakramarpris som skall föreställa Palestina, men som är en avbildning av dagens Israel. Gustav Fridolin (MP) besökte Gaza under politisk extremaktivism för tiotalet år sedan osv.

Oscar Sjöstedt (SD) är mycket klar med att partiet kommer att fälla alla framtida regeringar som inte spelar efter deras regler påminner tyvärr om Nazisternas och Hitlers maktövertagande tidigt 1930-tal i Tyskland. Partiet reser sig alltså inte bort från sitt nazistiska ursprung utan efterapar deras metoder.

Kommer SD att vara de enda vinnarna vid ett nyval?

Om inte så blir de i alla fall de stora vinnarna och Sverige, humanismen, demokratin och människors lika värde blir de stora förlorarna.

Löfven valde fel lekkamrater och får betala priset för det.

Gud bevare Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar