måndag 8 december 2014

Inte överens och lite annat nytt

Palestinska Myndigheten (PA) anklagar Hamas för att ha stulit stora mängder medicinska förnödenheter under sommarens konflikt med Israel. Så frågan är om vännerna i Ramallah och Gaza verkligen är vänner och om så är fallet hur bra eller nära vänner man är? Det är den här soppan som Sveriges sittande regering kallar Palestinsk stat. Hamas anklagas också av Ramallah för att ha försvårat arbetet vid de olika sjukhusen samt att "beskatta" det materiel som förs in genom FN:s försorg.

Muslimsk predikant håller Antisemitisk predika i Al-Aqsamosken för bara någon vecka sedan. Han anser att judar skall dödas i parti och minut osv. Detta anser svenska godtrogna politiker och andra palestinavänner är fredspartner för Israel (läs judarna).

Presbyterianska Kyrkan i USA kritiseras för att samarbeta med Anti-Israeliska muslimska terroristorganisationer. Det gamla uttrycket "att sova med fienden" passar in på detta beteendet.

Den starkt/snabbt växande Antisemitismen i Frankrike är ett stort problem för den judiska befolkningen, men nu lovar man från myndigheterna att krafttag skall tas och man sätter ned foten mot dessa mörka inslag i det Franska samhället.

IS/ISIS (Islamska Staten) gör om kyrkorna i Mosul till fängelser. Allt för att förnedra troende av andra religioner än islam. Den kristna närvaron som sträcker sig 1500 år tillbaks i tiden (mer än 100 år innan profeten Mohammed föds) skall enligt deras islamistiska världssyn förintas och minnet därav dras i smutsen/förnedras. Tvångskonverteringar, fördrivningar och avrättningar sker för att utplåna andra religioner än den militanta rätta islamistiska tolkningen av Koranen och sharialagarna.

Spanska haschrökare söker lyckan i havet. Stora mängder narkotika flyter just nu iland vid den spanska kusten och spansk polis samt gränsbevakning arbetar för fullt med att samla in såväl narkotikan som lycksökande narkomaner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar