torsdag 23 juli 2015

Lite torsdagsnytt

Tänkte bara läka några nyheter från webben.

Oljeländerna (OPEC) satsar på bilar som inte längre drivs med bensin eller diesel. Elbilar ska prioriteras i minst ett av länderna. Orsakerna är enligt uppgift inte miljötänkande utan handlar om statens ekonomi ekonomi.

Israelisk uppfinning kan komma att revolutionera användandet av bilbarnkuddar. Stora och/eller otympliga dito kan snart ersättas på marknaden av små, hopfällbara men lika säkra kuddar.

Pensionen skall höjas kraftigt heter det under dagen. Bidde inte ens en tummetott. Pensionärer med lägst pension kommer t.o.m. att få en sänkning, netto. Vänta lite nu! Är det inte Socialdemokraterna som påstår sig ha ensamrätt på omsorg om de svagaste i samhället? Pyttsan. Omsorg om sin egen plats i maktens korridorer, snarare.

Israel hjälper Kalifornien (USA) med vattenteknologi. Ledande experter från delstaten besöker just nu Israel för att ta del av deras expertis när det gäller att para och återanvända vatten. Några av de Amerikanska delegaterna visste inte ens om att det var möjligt att hantera vatten så effektivt som Israelerna gör, trots att de är (ska vara) experter på området. Störst är inte alltid lika med bäst trots Amerikas förkärlek till uttrycket "the bigger, the better".

Fotboll när den är som sämst. Huliganer i farten.

Fotboll när den är som bäst(?). Svensk spelar fotboll i Israel.

Svenska IS-anhängare/terrorister gripna vid insats i Göteborgsområdet.

Kommer den judiska medborgargruppen i Sverige att finnas kvar inom några år, eller har alla flyttat till Israel?

Jag är ingen vän av Sverigedemokraterna av flera skäl. Ett är deras ursprungliga koppling till Nazismen och länkar gärna deras medlemmars fadäser.

Bloggen alertsweden ägnar sig åt att sprida myter hämtade från den starkt Antisemitiska pamfletten "Sions Vises Protokoll" om hur världsjudendomen kontroller och styr mestadels allt i hela världen. Efter att ha kollat in bloggen vid några tillfällen upptäcker jag såväl ersättningsteologiska åsikter, Antisemitism och allsköns konspirationsteorier. Suck.

Iran som belönats med ett fördelaktigt kärnvapenprogram (officiellt heter det kärnkraft) avrättar i genomsnitt tre personer om dagen. Många av dessa har fått sina dödsdomar utfärdade vid skenrättegångar med fabricerade åtalspunkter utan ordentlig möjlighet att försvara sig.

Israel Now News 183.

Israel Now News 184.

Israel Now News 185.

Israel Now News 186.

Israel Now News 187.

Israel Now News 188. Pastor, Tommy Lilja intervjuas.

Israel Now News 189.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar