torsdag 30 juli 2015

Igen lite nytt om ditt och datt

En av författare och f.d. journalist har medgett att han hade "lite" fel, men bara lite. Naomi Abramowicz kommenterar detta i Expressen om hur "den store" Jan Guillou har gjort en halv pudel. Även om jag inte räknar in mig själv i kategorin liberaler så håller jag med henne.

En av de terroristmisstänkta som gripits för krigsbrott alternativt terrordåd i Göteborg kan komma att avvika då han släppts av hälsoskäl. Nytt lågvattenmärke eller ett på väg iaf i rättsstaten Sverige.

Vart är Sverige på väg? Sju har dömts för våldtäkt och andra sexuella övergrepp på en ung flicka, nu knappt tonåring. vid tiden för övergreppen ännu yngre.

En grävling i Polen tog sig en ordentlig fylla. Fyllkajor och fyllhundar har jag hört talas om, men. Baksmällan sorterar troligtvis in i kategorin självvald djurmisshandel.

TT missar som så ofta förr att berätta hela sanningen, men så handlar det om Israeliska bosättningar. Israeliska myndigheter godkänner byggandet av 300 nya bostäder vid en befintlig bosättning, men river två redan uppförda dito detta då de bevisligen uppförts på mark ägd av Palestinier. Trots våldsamma protester från bosättarna så rivs dessa bostäder.

En amerikansk tandläkare och jägare löper för tillfället gatlopp i media efter att ha dödat ett lejon genom att skadeskjutna det med pilbåge vilket orsakade mycket svårt lidande för lejonet. I Israel opererar man ett lejon med tumör. Detta för att lejonet skall ha en chans att få leva och slippa lidande.

Israel Now News 190 är upplagt på Youtube.

Tyskland. Läkare ställs inför rätta efter att felaktigt ha dödförklarat en äldre kvinna. Hon vaknar upp inne i kylrummet på bårhuset (begravningsbyrån).

Lite grann om en Palestinsk olaglig bosättning som rivits...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar