söndag 1 februari 2015

Lite blandat

The Watchman & Ariel Media har uppdaterat sin Videobönerapport. Lars Enarson uppmanar till fortsatt bön för Israel och lägger fram aktuella bönemännen, men också om svar på bön.

Tidningen Dagen har gjort en webbundersökning och det visar sig att tre av fyra önskvärda kandidater är kvinnor som partiledare för Kristdemokraterna med Ebba Busch Thor som klart förstanamn när Göran Hägglund lämnar posten. Hur partiets valkommission ställer sig till det återstår att se, men Dagens läsare anser att "kvinnor kan".

Beviset för BIG BANG var kosmiskt damm. Komiskt att "beviset" att Gud inte finns visade sig vara en flopp.

DN kallar Hägglund för "rolighetsminister" och det kan jag hålla med om. Hans slagfärdighet och snabba humor kommer att saknas i svensk politik.

Har judarna någon framtid i Sverige? Här svarar en överlevande från/av Förintelsen på den frågan och hennes svar är tyvärr, Nej.

Hamas tränar tusentals barn och ungdomar i terrorism, självmordsbombning, jihad och gerillakrigföring. Man skryter med hur många raketer man tillverkar varje vecka och månad, allt för att "utrota" den zionisterna = Israel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar