söndag 8 februari 2015

Janus, förräderiets ansikte

EU visar sitt ärliga ansikte eller?

Inte kan väl EU som är en så demokratisk och rättskaffens organisation, institution, konstruktion, koloss göra fel eller hålla sig med en offentlig och en dold politisk agenda?

Men tydligen gör man det på bästa Janusmaner. Janus representerar förräderi eller en förrädisk natur/karaktär.

EU bygger olagliga bostadskonstruktioner till beduiner och palestinier på Israelisk mark och förfasar sig över att Israel har mage att förstöra dessa SVARTBYGGEN OCH PALESTINSKA BOSÄTTNINGAR som byggts av EU. Byggnader som ibland har rests i Naturreservat eller naturskyddade områden och i strid med ingångna avtal, Osloavtalet.

Skam över EU:s tjänstemän och politiker som föraktar och förnekar Israel och hennes rätt till sitt eget  land och de områden som enligt avtal ingångna mellan Israel och Palestinska Myndigheten som har erkänts av FN och EU.

Finns det inte någon politiker/tjänsteman som vill och/eller vågar läsa Bibeln samt sätta lite tilltro till det som står skrivet där sedan 2, 3, ja 4 000 år tillbaks i tiden. 2:a Moseboken kapitel 23 och vers 22 talar om att Gud skall bli/vara en ovän, fiende, motståndare till den som väljer att vara/bli en ovän, fiende, motståndare till Israel. 1:a Moseboken kapitel 12 och i vers 3 läser vi: "Jag (Gud) skall välsigna den som välsignar Abraham och förbanna den som förbannar Abraham". Versen pekar också på att detta inte upphör genom Abrahams död utan skall komma att gälla så länge Abrahams efterkommande lever, folket Israel eller som vi idag säger, judarna. Galaterbrevet kapitel 6 och vers 7 säger: "Bedra inte er själva. Gud bedrar man inte: det människan sår det skall hon också skörda".


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar