tisdag 23 juni 2015

Miljöarbete mm

I Israel byggs nu landets första anläggning som omvandlar plast till olja. man vänder på sätt och vis processen att göra olja till plast för att minska miljöpåverkan. Olja är inte en outsinlig källa. Plast förmultnar inte under en människas livstid. Man gör därför en stor vinst miljömässigt. Även om det rör sig om förhållandevis marginell vinst vad gäller miljöpåverkan så är det ett steg i rätt riktning.

Sveriges Vice Statsminister, Miljöpartiets språkrör Romson lever inte som hon lär.

Audi gör stora framsteg i att ta fram inte enbart miljövänliga bilar (om några sådana finns) utan ger sig nu i kast med bensin, diesel som inte är petroleumbaserad. Man kallar den enligt Teknikens Värld för E-besin respektive E-diesel. Hur experimenterandet avlöper an bara framtiden visa.

Ship (Shit) to Gaza cirkusen fortsätter. Nu ansluter ytterligare en känd politiker nämligen Tunisiens förre President. Det är en i första hand politisk aktion som förespeglar att vara folkrättslig och solidarisk med utsatta palestinier. Miljöpartister med klar islamistisk agenda återfinns bland cirkusens understödjare. Ship to Gaza har en egen och oklar syn på folkrätten som egentligen är väldigt klar. Även "anti"-israeliska politiker från just Israels parlament (Knesset) ansluter till cirkus Ship to Gaza vilket lett till livliga debatter i Knesset.

Jag länkar till en debattartikel i Expressen skriven av Vänsterpartisten Kakabaveh om hur islamister tar över och styr svenska bostadsområden. Sharia ställer sig över svensk lagstiftning och understödjer (tyvärr) på så vis främlingsfientlighet och stärker SD:s väljarsiffror.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar