söndag 23 november 2014

Juldekorationer mm

Det lackar mot julen heter det hemma i Sverige.

Myndigheterna och affärsmännen i Betlehem har också börjat med anskaffning av juldekorationer inför den stundande kristna högtiden, men man tänkte dekorera med lite andra saker än vad som svensken brukar hänga i granen. Vad sägs om knivar, svärd, elchockpistoler mm mm. Nu var det kanske inte myndigheterna själva som gjort tillägget i beställningen, men att påstå att de var helt ovetande är troligtvis en sanning med modifikation.

Endast i Israel har kristna fullt medborgarskap och fulla medborgerliga fri och rättigheter. I alla andra länder i Mellanöstern förföljs, mördas och är kristna andra klassens medborgare (i bästa fall). Utbildnings, arbets och försörjningsmöjligheterna är starkt beskurna eller i det närmaste obefintliga. Man får inte heller samlas till Gudstjänst, tala om eller utöva sin tro under fria former bortsett från Israel. Där får man utöva sin tro (religion) fritt.

Alla Israeler/judar är inte helgonliknande varelser/personer. Precis som i alla andra länder och folkslag så finns det personer som ger utlopp för låga värderingar och skamliga/livsfarligt beteende. Här är en länk som visar upp den tråkiga sidan av Israeliska medborgare.

Erixon om Sveriges regering och deras lågt och skamligt beteende skyddslingar i det nyligen erkända Palestina.

Politiskt islamistparti försöker etablera sig i Sverige, detta samtidigt som det av olika skäl är förbjudet i ett antal muslimska länder. SÄPO håller ett öga på gruppens/partiets medlemmar (vad det nu kan innebära). Hizb ut-Tahrir förespråkar sharialagar och vill införa ett kalifat i alla de länder där de är verksamma. Den danske ledaren har suttit i fängelse för att bland annat ha spridit grova Antisemitiska skrifter/flygblad. Kopplingar mellan partiet och terroristen/självmordsbombaren i Stockholm finns också enligt uppgifter i artikeln.

Är vi på väg mot det kontantlösa samhället? Det som Johannes profeterar om för knappt 2 000 år sedan i Uppenbarelseboken. I så fall innebär det att Jesus Kristus/Messias snart kommer tillbaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar