tisdag 21 oktober 2014

Straffa mm

PLO drar åt tumskruvarna på den eller de Palestinier (läs: araber) som säljer hus, tomter, lägenheter eller annan fast egendom till judar/Israeler. Straffarbete eller att dö/dödas på ett förnedrande sätt drabbar den eller de som berg denna 'synd'.

Bostadsminister Kaplan vs Pekgul. Debatten om vem som är islamofob och vem som är islamist mm går vidare. (I det här fallet håller jag personligen på Pekgul).

Jimmie Åkessons sjukskrivning debatteras och ibland häcklas i diverse media och av både kända som okända svenskar. Birro. Dahlman. Undrar hur det kommer att gå för SD när deras sammanhållande och starkast lysande stjärna inte kan, vill, orkar eller får framträda i media och/eller Riksdag?

Hamasledarens egen dotter vårdas i och av 'fienden' och 'Apartheidstaten' Israel. Låter motsägelsefullt, eller? Å ena sidan vill han förgöra Israel samtidigt som han förlitar sig på att fienden räddar livet på hans barn. Å andra sidan undrar jag om det påklistrade påståendet om Israel som Apartheidstat verkligen stämmer, för inte kan väl det som både Palestinier och svenska (ofta vänster) politiker eller journalister hävdar vara fel?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar