tisdag 10 oktober 2023

Hamas ondska uppenbaras

Den demoniska ondska som Hamas visat prov på de senaste dagarna i sin attack på Israel blir allt mer uppenbar. Fler och fler israeler, turister och gästarbetare hittas brutalt dödade. Så sent som en vecka angreppet beviljar Israel flera tusen arbetstillstånd för Gazabor utöver de som redan fanns. Varje vecka tas hundratals kanske tusentals Gazabor in till israeliska sjukhus för behandling.

Mer och mer detaljer avslöjar vad och hur det skett. I mitt förra inlägg skriver jag att musikfestivalen som attackeras var när folk låg i sina tält och sov. Rätt var att man hade ett gigantiskt partytält under vilket man dansade och festade. 3 000 ca deltagare var på plats och hade festat natten lång när attacken inleds. 260 av dessa dödas. Okänt antal tas till fånga (mestadels kvinnor, vilka först våldtagits) och förs som "krigsbyte" in till Gaza.

På flera kibbutzer har stora delar av befolkningen hittats brutalt mördade. Barn skjuts eller halshuggs i sina sängar. Kvinnor, män, barn och gamla mördade på de mest bestialiska sätt. En gravid kvinna hittas enligt uppgifter död, uppskuren och fostret som fortfarande var sammankopplat med modern via navelsträngen ligger vid hennes sida. Gästarbetare brutalt sönderhackade med jordbruks/trädgårdsredskap, SÖNDERHACKADE.

På en plats hade ca tio barn låst in för att sedan brännas till döds när dessa "palestinska frihetskämpar" sätter eld på deras fängelse.

Det Hamas begått de senaste dagarna är inget annat än utstuderade krigsbrott.

IDF har under eftermiddagen lyckats döda två högt uppsatta Hamasledare. Högste ledaren/ledarna för Hamas är svåra att få tag på, han finns inte i Gaza utan bor i ett palats i Qatar. Men om några kan det så är det Israel.

När sådan demonisk ondska som Hamas visar prov ursäktas och försvaras av svenska palestinaaktivister, av svenska politiker och av svenska kristna. Jag vet inte hur jag skall uttrycka min avsky för detta för att göra den rättvisa.

När Islamska Staten IS gjorde samma saker bemöts det med avsky från svenska kristna, palestinaaktivister och politiker. Nu däremot... Min snällaste beskrivning är att man förlorat all moralisk kompass och moralisk heder.

Detta är vad FREE PALESTINE FROM THE RIVER TO THE SEA innebär. Brutal slakt av människor, judar, turister, gästarbetare. Kort sagt alla som på något sätt kan förknippas med Israel

Men slutar det här?

Nej.

En talesperson för Hamas lär ha sagt i ett tal i dagarna. Först ska vi utrota judarna (sionisterna) sedan tar vi hand om de kristna. Officiella talespersoner för Hamas förnekar dessutom att de har dödat civila under sitt angrepp.

Detta är "fredens religion" Islam. Hamas stödjer hela sin programförklaring på Koranen och Sharialagarna. Detta är tyvärr vad vissa kristna vill föra dialog med.

GUD VÄLSIGNE OCH BESKYDDE ISRAEL och IDF.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar