söndag 8 oktober 2023

Hamas attackerar Israel

 Fruktansvärda scener kablades ut från södra Israel under gårdagen 2023-10-07.

Hamas exakt klockan 06.30 attackerar på en lång rad platser längs gränsen mellan Gaza och Israel, samtidigt som minst 5 000 raketer avfyras mot mål norr och öster om Gaza. Tel Aviv, Sderot, Jerusalem och Beer Sheva är några av de städer som träffas av dessa raketer.

Hamas är klassat som terroristorganisation av EU = Sverige. Hamas attack riktas mot olika mål, man tog sig in i Israel med hjälp av schaktmaskiner, motorcyklar, hanggliders, båtar och bilar. Innan Israel förstår vad som hänt är Hamas inne på Kibbutzer och mördar - slaktar människor i deras egna sängar. En större festival i Gazas närhet där folk sover i tält attackeras. Hamas kör över tält där människor sover med lastmaskiner som väger mellan 12-15 000 kg och helt enkelt mosar dem till döds. Andra terrorister skär upp tältdukar med kniv och helt enkelt skär halsen av de som sover i tälten.

Terrorister våldtar unga kvinnor. Filmar sedan dessa när de förnedras, hånas och skrattas åt, unga kvinnor som våldtogs så brutalt att blodet rinner längs benen på dem. Senare tas dessa som gisslan in till Gaza. Terrorister bryter sig in hos personer som uppenbart enligt filmklipp som Hamas sprider på sociala medier är dementa. Dessa personer förstår inte vad som händer och dessa terrorister hånar och förnedrar dessa stackars gamla och försvarslösa människor under tiden som de förs som gisslan in till Gaza.

Små barn tas som gisslan och förnedras. Filmklippen som Hamas sprider visar tydligt skräcken i dessa barns ögon. Vissa barn är så små att de inte förstår vad som händer, de är enbart skräckslagna.

Alla dessa som tas som gisslan paraderas och förnedras som krigsbyte inne i Gaza. Man kör runt med döda nakna israeler (kvinnor och män) under jubel från de som står längs deras färdväg. I Sverige kallas det "brott mot griftefrid" och är inget som skall hyllas eller försvaras utan fördömas.

Det är uppenbart för mig som kristen att det som driver Hamas är inget annat än djävulsk/demonisk ondska.

Att svenska kristna tar Hamas ondskefulla attack mot Israeliska civila är helt oförståeligt. Det som Hamas släpper lös just nu är inget än bestialisk ondska. Den ska inte försvaras, den ska bekämpas.

Jag ber för Israel och de palestinier som hålls som tvingas lida på grund av Hamas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar