söndag 8 juni 2014

Måste vara politiskt korrekt annars...

När en Palestinsk professor tar med sina studenter till Auschwitz-Birkenau så slutar detta med att han tvingas säga upp sig till följd av all kritik och alla hot.

Bland Palestinier och i viss mån deras anhängare (framför allt i muslimska länder) så köper man inte historiskt bevisbara fakta gällande Förintelsen och Nazisternas industriella tillvägagångssätt att försöka utrota det judiska folket.

Istället så använder man inom Palestinskt språkbruk jämförelsen med just Förintelsen när man talar om palestinskt lidande. Även stora pro-palestinska grupper i Sverige (även godtrogna dito) drar dessa paralleller och förminskar såväl medvetet som omedvetet innebörden i begreppet Förintelse/Förintelsen.

Professor Mohammed Daoudi som har en lång historia inom såväl Fatah som inom den akademiska Palestinska världen har genom sin öppenhet mot sanningen hamnat ordentligt ute i kylan.

Politisk korrekthet lönar sig medan objektivitet straffar sig under det Palestinska styret.

Samtidigt så tillåts vid Israeliska Universitet en mångfald av röster. Anti-zionistiska manifestationer och föreläsningar tillåts.

I en annan debatt fördömer nu den Palestinska Myndigheten Australien då dess regering bestämt satt ner foten och sagt att Östra Jerusalem INTE är ockuperat område.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar